L’OCCITANE RUŽE I KRALJICE ULJEPŠAVAJUĆE MLIJEKO I KREMA ZA RUKE I NOKTE

Ruža, kraljevski cvijet, poetična je mirisna muza koja je nadahnula L’OCCITANEOVU istinitu priču
o osvježavajućem i poput baršuna zavodljivom mirisu. Priča o toj dragocjenoj toaletnoj vodici koju je ispisalo mirisno pero L’OCCITANEOVOG trgovca mirisima iz Provanse, počinje legendom o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
Omiljena kolekcija Ruže, 4 Kraljice kreirana prije deset godina, 2014. godine je dobila novo ime – Ruže i kraljice. L’OCCITANE je mirisne i njegujuće formule obogatio jedinstvenim ekstraktom ruže iz Visoke Provanse, dobivenim tehnikom enfleurage.
Nedavno sam dobila dva proizvoda iz ove kolekcije. Radi se o Uljepšavajućem mlijeku za tijelo Ruže i Kraljice 
Ovo mlijeko je proizvod koji vjerojatno nećete koristiti svaki dan. Ovo je mazalica za kojom ćete posegnuti kada poželite biti romantične, erotične i posebne. Brzo se upija i ostavlja dugotrjan miris na koži. Praktički, parfem nije ni potreban, ali ako ga imate definitivno će se miris produžiti na cijeli dan. Kombinacija ružine vodice, ekstrakte bugarske, marokanske, turske i ruže iz Grassea s jedinstvenim ekstraktom ruže iz Visoke Provanse daje jedan cvjetni i elegantni miris. Miris buketa ruža nimalo nije sintetičan, vrlo je prirodan i lijepo se razvija na koži. Nije napadan, ali je prisutan. Moj mali trik : koja kapljica losiona na vrhove kose koja potom posebno miriši i ostavlja auru za sobom.

Cijena Uljepšavajućeg mlijeka iznosi 182,10 kn za 250 ml, te 67,30 kn za 75 ml.

Drugi proizvod koji sam dobila je krema za ruke i nokte Ruže i Kraljice:
L’Occitane krema za ruke je opjevana na mnogim blogovima. Proglašena za najbolju kremu za ruke od strane mnogih uglednih časopisa i njihovih čitateljica.
Ovog puta, pridružuje joj se buket mirisnih ruža i time ruke postaju osim vrhunski njegovane, mirisne i podatne.
Cijena kreme od 75 ml iznosi 122,70 kn, te 59,40 kn za 30 ml.
Osim ova dva proizvoda, u kolekciju čine:Nježni mirisni sapun, 75 g, Svilenkasti gel za tuširanje, 250 ml i 75 ml,  Melem parfem, 10 g, Eau de Toilette Intense, 10 ml,Piling gel za tuširanje, 200 ml in 70 ml i Biserni gel za tijelo, 250 ml.
Prodajna mjesta i cijene možete vidjeti na ovom linku.
Jedan primjerak ovakve kreme sam nedavno kupila i imam jednu viška koju darujem Vama ovaj vikend!
Kako osvojiti nagradu?.
–  napišite u komentaru koja legenda je inspirirala L’Occitane u stvaranju linije Ruže i Kraljice?  
 . NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK.
– u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 
-share opcionalno ukoliko me pratite na društvenim mrežama
.
Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .
Javljajte se do nedjelje 24.08.2014.. u ponoć, a nakon toga.ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dobitnicu će osvojiti kremu za ruke i nokte od 30 ml i koja se mora javiti u roku od 48 sati.
Sretno 🙂

Sretna dobitnica je  Deana Hežić, molim podatke na mail 🙂

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

71 thoughts on “L’OCCITANE RUŽE I KRALJICE ULJEPŠAVAJUĆE MLIJEKO I KREMA ZA RUKE I NOKTE

 1. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Blog pratim preko FB-a (Moon Child).
  LP; Jelena.

 2. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te putem FB Jasmina Sukalić

  1. Ljiljana Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu. Pratim te putem Fb Ljiljana Bošnjak Gligorević

 3. legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  pratim putem FB Ivana Ugarković

 4. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim preko FB ToNka TaDin
  LP 😀

 5. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  pratim kao Tijana Ilić
  link objave-https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http%3A%2F%2Feyedetoxx.blogspot.com%2F2014%2F08%2Floccitane-ruze-i-kraljice-vikend.html%23.U_DD51kIRaA.facebook&p[title]=L%27OCCITANE%20RU%C5%BDE%20I%20KRALJICE%20ULJEP%C5%A0AVAJU%C4%86E%20MLIJEKO%20I%20KREMA%20ZA%20RUKE%20I%20NOKTE%20|%20Dear%20Skin&display=popup

 6. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te preko Facebooka (Tea Chwalowsky)
  LP 🙂

 7. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  Pratim preko FB ( Ljiljana Stanić)

 8. Legenda koja je inspirirala L'Occitane je legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te na blogu i na facebooku (Kristina Perić)

 9. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te putem FB Tina Ivanisevic

 10. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Ovdje sam anonimka, a na fb Ana Tavić.
  (sretno svima 🙂 )

 11. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim preko Fb Ana Jovic

 12. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu
  Pratim putem fb i g+ pod istim imenom kao Suzana Sakovic
  ledenod@gmail.com

 13. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim na fb, tako da sam i share-ovala 😀

 14. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegovim cetirima kcerima, ljupkim kraljicama iz Forcalquiera koje su, svaka, odabrale svoju omiljenu ruzu 🙂
  Pratim te kao Valentina Levar

 15. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  FB: Xiantippe Xiantippe

 16. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  -podijeljeno na FB.

 17. Legenda o grofu iz Forkalkjea i njegove 4 kceri – kraljice ruza. 🙂
  Pratim te najvise preko FB naloga Alba Graeca.

  Stavljas losion na vrhove? 🙂 Ja obicno nanosim parfem ili neku omiljenu mirisnu vodu za telo, tako sto rasprsim malo u vlaznu kosu, a pre nego izadjem iz kuce obavezno na zadnji deo vrata, onaj deo kose kod slepoocnica i na klasicne tacke. I onda se sepurim po ulici samo tako. :))
  E da, stavim i malo i na lepezu, da vidis kako mirise cela prostorija 😀

 18. legendom o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  na fb Marija mahić

 19. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te preko bloglovina i fb, Jelena Bojic

 20. Legenda o grofo od Forcalquiera i njegove 4 kceri -ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu .

  bloglovin Marija i fb Marija krešić Bandić

  Marya

 21. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Blog pratim preko FB-a (Gordana Brezovečki).

 22. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.:
  FB Dina Topolko Medvid
  podijelila

 23. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Blog pratim preko FB-a (Tea Šainović).
  LP, Tea 🙂

 24. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  fb-Mirjana Plećaš, šerala 😉

 25. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  fb Ksenija Cajzek, šerano 🙂

 26. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu
  FB : Anica Mirosavljević

 27. Inspiracija je bila legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim preko FB – Jadranka Vuraić Vojnić

 28. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri ćerke, od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  FB – Marie Ilic

 29. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  FB: Rajka Kovačević

 30. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Blog pratim preko FB: Ale Ra

 31. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  FB: Josipa Broz

 32. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu

  Pratim te kao Deana Hežić preko google naloga.

 33. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri–ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  Pratim te preko FB-Sanja Mitric

 34. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  pratim putem FB Yasmina Kranjec

 35. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  FB: Andrea Čretni (share-ano)

 36. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  Pratim te preko FB: Diana Štimac
  🙂

 37. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  fb Anita Stosic

 38. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim putem FB Renata Rambousek

 39. Kao ispiracija za ovu liniju poslužila je Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  Pratim te ovdje pod imenom Selma Pastels, a na FB kao Pastels i kao Selma Sukanović 😀 Baš te pratim! 😀

 40. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Blog pratim preko FB Marina Petr

 41. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  fb. Dijana Kovačević

 42. Legenda koja je inspirirala L'Occitane je legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.Pratim te najčešće putem fb , Željka Vrebac

 43. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te putem FB Suzana Štrk

 44. legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  Maja M.

 45. Legenda koja je inspirirala L'Occitane je legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te preko bloga i fb
  Ana Dopuđ

 46. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.

  Pratim preko FB (Ljerka Rambousek)

 47. Natali, Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim te preko Facebooka Natali Horvat.

 48. Prava legenda kaže da je živio jedan drvosječa (čovjek iz Fužina) -sa svojom ženom koja je bila jako visoka a zvala se Provansa (iz Čabra). Dugo vremena su živjeli sami u svojoj prostranoj drvenoj kući u planini ali nisu mogli imati djece a onda jednog dana dobra vila zamahne čarobnim štapićem i Provansa ostane trudna a izgaraše od želje za sinom. Drvosječa se pak jako nadao kćerkici ali na njegovu sveopću radost žena mu je rodila ni manje ni više nego četiri prekrasne kćerice. Drvosječa je kćeri nazvao Bugaria,Marokalia,Turlia i Grassea po mjestima odakle dolaze najljepše i najmirisnije ruže na svijetu a opet da su duboko povezane sa svojom majkom Visokom Provansom!!!

 49. Legenda o grofu od Forcalquiera i njegove četiri kćeri– ljupkim kraljicama iz Forcalquiera od kojih je svaka odabrala svoju omiljenu ružu.
  Pratim putem Facebooka: Mila Vukušić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.