[PREDSTAVLJANJE] ALDO VANDINI

Definicija kućnog SPA? Nešto lijepo, mirisno, opuštajuće a vrijeme koje provodite u kupaoni priprema nas na novi dan ili opuštajuću noć.
Aldo Vandini Hrvatska kozmetika se ponovo vratila na police DM-a širom Hrvatske u novom ruhu a u ovom postu ću vam predstaviti što su pripremili za što ljepše i mirisnije kućne SPA trenutke a dvije nove linije sam imala prilike probati.
Na policama možete birati između četiri linije Sensual Tamarind & Đumbir, Comfort Vanilija & Makadamija, Amazing Maslina & Nar te Pure Moments Pamuk & Bijela magnolija a unutar svake linije nalazi se pet proizvoda:

  • kremasti gel za tuširanje (200 ml) 29,90 kn
  • piling za tijelo (200 ml) 39,90 kn
  • losion za tijelo (200 ml) 39,90 kn
  • maslac za tijelo (200 ml) 47,90 kn
  • krema za ruke (100 ml) 29,90 kn

*navedene cijene vrijede samo za poslovnice Dm-a u Hrvatskoj.

Sensual Tamarind & Đumbir

Iz  linije Sensual imala sam prilike probati sve proizvode uključujući i ulje za masažu kojeg trenutno nema na našem tržištu. Sensual je pravi naziv i definicija ovih proizvoda jer se radi o aromatično-voćnom mirisu koji u svojoj kompoziciji sadrži đumbir a na koži djeluje izuzetno ženstveno, mazno i jednom riječju senzualno. Tamarind je inače indijska datulja tako da ako volite egzotične, aromatične i opojne mirise svog kućnog spa onda je ova linija pravi izbor.

Gel za tuširanje je izuzetno kremast, nježan i mirisan te se miris na koži zadržava prilično dugo dok je piling za tijelo istog mirisa, nježnih granulica koje temeljito rade svoj posao.
Losion za tijelo svilenkaste teksture i brzog upijanja savršen izbor za normalnu i dehidriranu kožu tijela dok je maslac za tijelo guste, bogate teksture u kojoj će uživati vlasnice suhe kože. Miris se dugo zadržava na koži i definitivno nakon ovakvog tretmana vam ne treba dodatni parfem. 

U liniji postoji Aroma Handbalsam u izdašnoj količini od 100 ml bogate i nemasne teksture za njegu kože ruku i noktiju. 

Moments Pamuk & Bijela magnolija 

Isprobala sam također kompletnu liniju i ova linija će oduševiti sve koji vole lepršave i nježne mirise. Kažu da miris magnolije liječi dušu a kada se u kompoziciji nađe čist, puderast miris cvijeta pamuka možete očekivati prozračnost, svježinu, senzualnost i veliki užitak unutar svojeg doma.

 Gel za tuširanje dolazi također u izuzetno kremastoj formuli, nježan za kožu i prekrasnog mirisa a isti možete očekivati i u pilingu za tijelo koji ostavlja kožu glatkom i baršunastom. 

Losion za tijelo vrlo slične teksture gore opisanom Aroma Sensual i super izbor za sve tipove kože, a ukoliko se borite sa suhom kožom tijela ili jednostavno volite bogate i hranjive teksture, možete izabrati maslac za tijelo. Također, tu je i pripadajuća krema za ruke i nokte koja njeguje i ostavlja kožu nježno mirisnom.

 Aldo Vandini proizvodi dostupni su od ovog tjedna u svim DM prodavaonicama širom Hrvatske a u komentarima napišite odgovore na postavljena pitanja na kraju posta  jer Aldo Vandini Hrvatska sprema lijepo iznenađenje za vas.
*Sponzorirana objava

Prakticirate li kućni wellness? Koja linija bi se najviše uklopila u te trenutke?
Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

24 thoughts on “[PREDSTAVLJANJE] ALDO VANDINI

  1. Ponekad, već sam upoznata s linijama, i najviše mi se sviđa Vanilija i Makadamija, obožavam miris i okus vanilije tako da je uvijek i zauvijek moj prvi izbor ! Mislim da je Tahiti Vanijia i Makadamija idealna za opuštanje zbog divnog, slatksastog mirisa koji može učiniti da se u mislima stvorim na plaži , daleko, s vrućim pijeskom pod nogama i sitnim kapima kristalno čistog mora koje donosi povjetarac.
    Definitivno mi odgovara po svemu i jako bi je voljela isprobati 🙂
    Nakon tih kućnih rituala opuštanja nekako smo spremniji za dnevne izazove a i lakše se i ljepše odmorimo 🙂

  2. Za kućni wellness sve manje imam vremena uz dvoje djece ali sensual zvuči odlično po tvojem opisu i sigurno ću probati. Dvoumim se između losiona i maslaca za tijelo, što misliš da je bolje za moju suhu kožu koja se peruta na nogama?

    Nada

    1. Meni je losion sada ljeti sasvim dovoljan, brzo se upija i hidratizira a moja koža nije ekstremno suha tako da maslac spremam za zimu. Ipak, maslac tako divno "legne" nakon plaže i tuširanja pa bih ti radije njega preporučila.

  3. Trenutno ne prakticiram baš često kućni wellnes jer nas ima puno u kući na jednu kupaonicu, pa je uvijek zauzeta :-p Ali uskoro se planiram sa dečkom preselit u naš stan, pa mislim da ću imati više vremena i prostora za uživanje, a sviđa mi se linija Moments Pamuk & Bijela magnolija jer volim puderaste, nježne mirise.

  4. Moj wellnes – petkom navecer nakon napornog tjedna ! Najvise me privlaci magnolija, tak mi lijepo njezno djeluju vec po samom pakiranju.

  5. U zadnje vrijeme sve rjeđe prakticiram svoje kućne SPA tretmane zbog nedostatka vremena, ali onda kada nađem trenutak za sebe krećem u akciju. Najprije skidanje laka s noktiju, stavljanje homemade maske na kosu, onda nakon nekog vremena pravac kade. Obavezno napravim peeling tijela jer bez njega to ne bi bilo to. Istuširam se omiljenom tuširalicom, a potom namažem od glave do pete mirišljavim losionom i ostajem u svom ogrtaču. Očistim lice gelom, potom namažem hidrantnom kremicom. Na usne ide homemade peeling, a potom maska od meda. Dok se to lijepo upija, ja uređujem svoje nokte. Konačno, legnem u krevet gledati omiljenu seriju i čekam da se noktići osuše. Tako to kod mene otprilike ide. 😀
    Pure Moments Pamuk & Bijela magnolija mi zvuči odlično sad za ljeto, a Comfort Vanilija & Makadamija.. vanilija, moram li išta dalje reći? 🙂

    1. Divan ritual draga, tako nekako i moj izgleda samo što nokte preskačem dok ne moram baš 😀
      Vaniliju i Makadamiju kupujem obavezno a mislim da će najbolje odgovarati zimi :))

  6. Koristila sam kreme za ruke iz linije Comfort, Pure i Sensual, tj. još uvijek imam Pure i nekako si ju šteduckam. Taj miris mi je preprekrasan, a ni Comfort nije puno dalje. Comfort mi je malo dosadnjikav, što se mirisa tiče, ali je lijep, vjerujem da su ostali proizvodi iz te linije super jer je i kremica bila dosta dobra. Prva dva koja sam spomenula bih svakako isprobala i u ostalim varijantama, pogotovo Pure.

  7. S vremena na vrijeme prakticiram kućni wellnes da se malo opustim i "razmazim" samu sebe 😉 Prije nekih pet godina sam imala Aldo Vandini losion za tijelo s mirisom vanilije i bio je savršen i teksturom i mirisom, tad sam se prvi put i susrela s njihovim proizvodima. Od svih linija najviše me privlači ona s vanilijom i makadamijom, čim je vanilija u igri to mora bit nešto dobro. 😀

  8. Jednom tjedno obavezno prakticiram kućni wellnes.Koliko god opterećena i umorna bila za ovo uvijek nađem malo snage i vremena.Sve si divno opisala i sve mi se čini tako privlačno ! Sve bih probala ! Mislim da bi ipak Sensual bio prvi izbor.
    Posebno me veseli što si npisala da maslac za tijelo lijepo miriše.Imam suhu kožu na nogama i rado koristim maslace ali najčešće vrlo loše mirišu.

  9. Volim proizvode koji mi izmame osmijeh na lice već na spomen njihovog imena, a upravo to mi se sada dogodilo. 🙂 Dugo već nisam nigdje vidjela njihove proizvode pa sam skroz zaboravila na njih… No sjećam se kako sam ih kao klinka obožavala. Naime, jedna bi mamina prijateljica svaki put kad bi nam došla u posjet donijela njihov poklon paket sa gelom za tuširanje i losionom ili mlijekom za tijelo. Dolazila je rijetko, za neke posebne prilike jer živi dosta daleko od nas, no ja sam ženu zapamtila po Aldo Vandini proizvodima! 😀 Sad mi to zvuči stvarno smiješno, ali čim bih otvorila vrećicu hipnotizirao bi me miris kokosa koji i danas obožavam! 🙂 Kućni wellness za razliku od većine ljudi ne doživljavam kao luksuz nego kao prijeku potrebu jer mi malo što u tako kratkom vremenu uspijeva napuniti baterije. 2-3 puta mjesečno si napunim kadu, ulijem u nju njegujuće ulje, upalim si mirisne svijeće oko kade i pustim neku finu glazbicu… Često je to Usher, Neyo ili slični glazbenici čija glazba me opušta i veseli u isto vrijeme. Pure Moments Pamuk & Bijela magnolija je linija po mom guštu, zvuči kao stvorena za opuštanje i smirivanje duha i tijela u toploj vodi.

  10. Prije sam koristila njihove proizvode i mnogo toga sam obožavala, najdraža mi je bila linija sa cvijetom pamuka i magnolijom (ne znam je li ovoj novoj verziji promijenjen sastav ili su se samo vratili na naše tržište). Volim trenutke posvećene sebi i fine mirise tako da bih po tome mogla odgovoriti – da, volim kucne welness tretmane, iako ih tako ne zovem – to su više trenuci za opuštanje.
    Moram priznati da me totalno zaintrigirao miris sensual linije zbog đumbira, prvom prilikom ću proučiti 🙂

  11. Volim kucne tretmane.Stalno se mackam s nekim proizvodima. 🙂 Sve linije mi se cine zanimljive ali sebe smatram ziherasem pa bi vjerojatno odabrala pamuk i magnoliju. Obzirom da su cijene umjerene mislim da cu na kraju probati sve. 🙂 U zivotu ipak treba uzivati.

  12. Wellnes dan si priuštim svake srijede (odličan prekid radnog tjedna i skupljanje energije za nastavak). To uglavnom uključuje piling, kremaste pjenušave kupke ili jednostavno izležavanje na kauču s maskom na licu i nogama u vodi. 😉 Bitno mi je samo da mogu uživati u raznim mirisima- što egzotičnije to bolje jer onda mogu u mislima "otputovati" u daleke egzotične krajeve. Stoga bi linija sensual bila pun pogodak! Helena K

  13. Pure Moments Pamuk & Bijela Magnolija mi se čine savršene za wellness. Ja ga povremeno prakticiram, ali definitivno bi si ga trebala više priuštiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.