ZBOGOM 2016…DOBRODOŠLA 2017!

Drage moje čitateljice i čitatelji, virtualni prijatelji i svi koji posjećujete ovo malo mjesto… još je jedna godina proletjela brzinom munje. Živimo u svijetu gdje nas pritišću obaveze, stres visi nad glavom, a svakidašnja borba ponekad izgleda poput borbe s lavovima.
Svatko od nas ima svoj način opuštanja, malo mjesto na koje bježi od svakodnevnice, hobi u kojem uživa i što ga opušta. Skoro četiri godine, moja oaza opuštanja ste upravo vi:čitatelji kojima pišem, koji me čitate, podržavate i vjerujete.
2016-ta je bila puna uspona i padova, ali sve ružno ostavljamo iza sebe i pamtimo samo lijepo a to je u mom slučaju ova zajednica u kojoj ste svi vi zaslužni da se osjećamo pozitivno i dobro. Hvala Vam na svakom trenutku Vaše pažnje u 2016-toj, svakom lajku i kliku, a najviše vašem povjerenju.

Htjela bih zahvaliti i brendovima koji su ovaj blog podržavali, mojim prijateljima bez kojih ne znam kako bih ostvarila svoje snove, a isprike onima koje sam odbila jer smatram da neke proizvode ne mogu ili ne želim koristiti jer recenzija ne može biti kvalitetna.

Kada sam prije 4 godine počinjala s blogom, nisam ni slutila kuda će me odvesti, koliko ću divnih ljudi upoznati i koliko će ova zajednica rasti.  Mnogi su ovdje od samog početka i to mi neizmjerno znači, i iskreno toliko vam toga još želim tipkati, ali život nosi svoje i obaveze ne ostavljaju mnogo prostora hobijima.

Svi koji me prate znaju da sam osoba koja voli izazove, koja voli rušiti tabue i kojoj je prioritet dobar skin care i njegovana koža, pa u Novoj godini imam samo dvije odluke:

  • završiti pisanje knjige koju sam davno najavila
  • raditi ono što volim, a to je pretočiti svoje znanje i iskustvo 

Nažalost, moja aktivnost na blogu je znatno smanjena, ali samo zato što pisanje oduzima jako puno vremena, a ja ne želim forsirati recenzije niti postove. Isto tako isprike onima na čije poruke nisam odgovorila, jednostavno je nemoguće odgovoriti svakodnevno na sve upite, uostalom, nemoguće je pomoći nekome putem poruke, niti ja služim kao info pult brendovima i smatram da je svaka osoba jedinka za sebe, individualna i drugačija.

U Novoj 2017-toj imam i nekoliko želja: puno zdravlja, ljubavi i sreće, potom ispunjenje svih vaših želja, poslovnih i privatnih uspjeha, puno HG proizvoda i na koncu zdravu i lijepu kožu, kosu, duh i tijelo 🙂

Živjeli!

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

6 thoughts on “ZBOGOM 2016…DOBRODOŠLA 2017!

  1. Divan post. Hvala i tebi na iskrenosti, detaljnim opisima proizvoda i kvaliteti (a ne kvantiteti) koju nam pruzas! Meni je bilo zadovoljstvo citati tvoja iskustva! Zelim ti srecu s knjigom i centrom, uspjesni, hrabri i uporni poput tebe to i mogu ostvariti! Sretna nova :*

  2. Hvala na ljepim željama, također i vama Martina sve najbolje u novoj godini i da nam i dalje pišete super i poučne postove jer ih volim čitati. Veselim se knjizi 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.