HUMBLE BRUSH ČETKICA ZA ZUBE+DARIVANJE

Pranje zubiju vjerojatno nije jedna od najatraktivnijih tema, ali je u jednakoj mjeri sastavni dio naše svakodnevne rutine.

Poput mnogih kozmetičkih preparata, u jednakoj mjeri me vesele noviteti na području oralne higijene, ali ipak radi mog bruksizma o kojem sam pisala na blogu, moram pripaziti da su proizvodi potpuno nježni i neagresivni prema lošoj caklini.

Prije nekoliko tjedana, na policama DM-a osvanule su najprodavanije Eco četkice na svijetu: Humble Brush. Po čemu su ove šarene, vesele četkice posebne?

OPIS PROIZVODA:

Za razliku od normalnih plastičnih četkica za zube, Humble četkica ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa – najbrže rastuće biljke na svijetu. Bambus je prirodno antibakterijski te nema potrebe za upotrebom gnojiva ili pesticida tijekom njegovog uzgoja. Humble četkica ne klizi iz ruke, ergonomski je oblikovana, a njezin elegantan i bezvremenski dizajn čini ju must-have opremom svake kupaonice.
Dodatno, svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta. 
100% recikliran – ova kutija napravljena je od recikliranog materijala. Unutarnji omot napravljen je od papira i kompostabilan je. Siguran & certificiran proizvod – vegan, cruelty-free i bez Bisfenola A (BPA free).

ECO-FRIENDLY ČETKA ZA ZUBE OD BAMBUSA SA KVALITETNIM NAJLONSKIM DLAČICAMA ODOBRENA OD STRANE STOMATOLOGA

VRSTE I MOJ DOJAM:

Moji zubi su jako osjetljivi, a kako patim od bruksizma, stomatolozi su mi savjetovali korištenje najmekših četkica koje postoje na tržištu. Citirati ću jednog stomatologa koji mi je rekao: “kupi najmekšu četkicu i još iz nje počupaj vlakna”. Bruksizam od kojeg patim godinama ostavio je traga na mojim zubima tako da sam doslovno “zbruksala” caklinu i sada je došlo do onog dijela zubi kada osjetim itekako toplo-hladno-kiselo-slatko…Da se vratim na četkice: kada sam dobila Humble Brush četkicu na recenziju, prva stvar na koju sam obratila pažnju je mekoća vlakana. Vlakna su izuzetno mekana i dugačka, ali opet ne toliko da se nakon nekoliko korištenja rašire i deformiraju što mi se često događa s četkicama koje sam koristila.

četkice za odraslečetkice za djecu

Drška četkice izrađena od bambusa lijepo “sjedne” u dlan, i na početku je malo bio neobičan osjećaj,  jer je izuzetno lagana i tanja od četkica koje sam do sada upotrebljavala.

Humble Brush možete birati u više boja i dvije veličine: za odrasle i djecu. Mekoća vlakana, jednaka je na svim verzijama.

ZAKLJUČAK:

Apsolutno sve u vezi ovih četkica je super: prianjanje, učinkovitost vlakana, biorazgradivi materijal od kojeg su izrađene, a osim što su eco-friendly, njihov humanitarni karakter, jer svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci. 

CIJENA:

29,90 kn u svim DM trgovinama u Hrvatskoj.

Za kraj, u suradnji sa Eco Brush Hrvatska, petero čitatelja ima priliku isprobati Humble Brush četkicu i postati Humble heroj!

KAKO OSVOJITI NAGRADU?

 • U komentaru ispod ovog posta napišite mi po čemu su ove četkice posebne
 • Ne zaboravite navesti želite li osvojiti četkicu za odrasle ili za djecu
 • Bonus dobivate lajkom na društvenim mrežama Eco Brush Hrvatska i Dear Skin
 • Pet osoba  imaju priliku osvojiti jednu Humble Brush četkicu za zube
 • Sudjelovati mogu čitatelji na području RH
 • Darivanje traje do 15.02. 2018. u 23.59
 • Dobitnici će biti odabrani u roku od 48 sati od završetka nagradne igre preko Random,org, te biti obaviještene putem e-mail adrese

Dobitnici Humble četkica su : Danijela Vukov, Aleksandra Rusan, Igor, Marija Beclin i Tamara

 

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

40 thoughts on “HUMBLE BRUSH ČETKICA ZA ZUBE+DARIVANJE

 1. Četkice su napravljene od biorazgradivog materijala kao i kutija u kojoj dolaze,imaju humanitarni karakter,svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta.
  Voljela bi isprobati četkicu za odrasle .

 2. Četkice su posebne po tome što su napravljene od biorazgradivog materijala. Vlakna su im izrazito dugačka i mekana i upravo zbog te mekoće jako su pogodne za korištenje kod ljudi koji imaju osjetljivo zubno meso. Njihova drška je tanja nego kod drugih četkica te je ergonomski oblikovana da dobro pristaje i u ruku odraslih i djece. Također posebne su i po tome što proizvođač od prodaje svake četkice dio sredstava izdvaja za potrebitu djecu.

 3. Humble brush je posebna jer je eco cetkica, napravljena od prirodnog materijala i kvalitetnog najlona, mekana i njezna. Htjela bih cetkicu za odrasle.

 4. Posebne su po tome što se dio zarade odvaja za potrebite djecu, također su i biorazgradive. Htjela bih osvojiti jednu dječju za svoju kćer zbog mekoce vlakana. Većina dječjih su nažalost tvrde, osim dizajnom sve su iste, ova je meeeekana🤗

 5. Humbel Brush su posebne četkice za zube, jer su izrađene od biorargradivih materijala. Super prijanjaju i imaju učinkovita vlakna, nježna i nekana i za najosjetljivije zube. Osim što su eko-frendly, njihovom prodajom kupac donira potrebitoj djeci.
  Htjela bih jednu četkicu za odrasle.

 6. Humbel Brush su posebne četkice za zube, jer su izrađene od biorargradivih materijala. Super prijanjaju i imaju učinkovita vlakna, nježna i mekana i za najosjetljivije zube. Osim što su eko-frendly, njihovom prodajom kupac donira potrebitoj djeci.
  Htjela bih jednu četkicu za odrasle.

 7. Posebne su po tome sto su napravljene od 100% biorazgradivog materijala i sto njihovom kupnjom pomazemo potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu oralne higijene, te po mekoci vlakana 🙂

 8. Posebne su po tome sto su izgradjene od biorazgradivog materijala,te super prijanjaju..
  A ono meni posebno sto ste naveči da su humanitarnog karaktera sto uvijek vise podrzavam..

  Iako i sama imam osijetljive zube,ipak bi cetkicu za dijecu,za sina..

 9. super prianjanje, učinkovitost vlakana, biorazgradivi materijal od kojeg su izrađene, a osim što su eco-friendly, njihov humanitarni karakter, jer svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci.
  odrasle

 10. Humble četkice su posebne jer im je drška napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta, pakirane su u kutije koje su napravljene od recikliranog materijala. Uglavnom radi se o eco-frendy četkicama.

 11. Humble četkica je posebna po tome što ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog bambusa te po tome što svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta.
  Obje veličine dolaze u obzir. 😊

 12. Četkice su napravljene od biorazgradivog materijala kao i kutija u kojoj dolaze,imaju humanitarni karakter,svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta.
  Voljela bi isprobati četkicu za odrasle.

 13. Humble cetkica izgleda kao idealno rjesenje za moj problem preosjetljivih zuba. Moran reci kako mrzim pranje zuba upravo zato jer me svaka cetkica nekako boli i jos nisam nasla onu koja bi mi pasala.
  Vjerujem vasem blogu i misljenju, pa sam sada zaista zagrijana za isprobati je! Veselim se toj prilici, pogotovo zato sto mi je kao studentu koji vaze svaku lipu da si sve priskrbi. Puno hvala <3

 14. Humble četkica posebna je po tome što ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Osim toga, svaka prodana četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta. Četkice su vegan, cruelty-free i bez Bisfenola A (BPA free).
  Voljela bih osvojiti četkicu za djecu.

 15. Humble četkica je posebna jer ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa – najbrže rastuće biljke na svijetu. Bambus je prirodno antibakterijski te nema potrebe za upotrebom gnojiva ili pesticida tijekom njegovog uzgoja. Humble četkica ne klizi iz ruke, ergonomski je oblikovana, a njezin elegantan i bezvremenski dizajn čini ju must-have opremom svake kupaonice. Dodatno, svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta. 100% recikliran – ova kutija napravljena je od recikliranog materijala. Unutarnji omot napravljen je od papira i kompostabilan je. Siguran & certificiran proizvod – vegan, cruelty-free i bez Bisfenola A (BPA free).
  Željela bih osvojiti četkicu za odrasle.
  Naravno da lajkam Eco Brush Hrvatska i Dear Skin na FB (Irena Matković).

 16. Humble četkice su posebne jer im je drška napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta, pakirane su u kutije koje su napravljene od recikliranog materijala.
  A željela bih jednu četkicu za odrasle,pošto sam (citajuci Vaše mišljenje) shvatila da je ovo prava četkica za moje jako osjetljive zube( do sada sam zbilja sve i svašta isprobala,ali ovo mi je promaklo).

 17. Humble četkica ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta. 100% recikliran – ova kutija napravljena je od recikliranog materijala. Unutarnji omot napravljen je od papira i kompostabilan je. Siguran & certificiran proizvod – vegan, cruelty-free i bez Bisfenola A (BPA free). Vlakna su izuzetno mekana i dugačka, ali opet ne toliko da se nakon nekoliko korištenja rašire i deformiraju što mi se često događa s četkicama koje sam koristila. Želim četkicu za odrasle. Lajkam naravno Eco Brush i Dear Skin.

 18. Voljela bi isprobati Humble čekicu za odrasle zbog mekanih i dugačkih vlakana jer imam osjetljivo zubno meso. Humble četkica ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Svaka prodana Humble četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta.

 19. Tihana V. napisao:
  7. veljače 2018. u 23:35
  Četkice su napravljene od biorazgradivog materijala kao i kutija u kojoj dolaze,imaju humanitarni karakter,svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta zelim cetkicu za odrasle.

 20. Humble Brush cetkica je najprodavanija cetkica za zube na svijetu, izradena od 100% biorazgradivog drva bambusa koji je ujedno najbrza rastuca biljka na svijetu. Cetkica je ergonomski oblikovana pa ne klizi iz ruke i ima jako mekana i duga vlakna. Zelim cetkicu za odrasle jer sve cetkice koje sam koristila imaju jako tvrda vlakna i samo mi nadraze desni. Bila bih jako sretna kada bih osvojila ovu must have cetkicu. Lajkam Eco Brush i Dear Skin.

  1. Četkice su posebne po tome što su napravljene od biorazgradivog materijala. Vlakna su im izrazito dugačka i mekana i upravo zbog te mekoće jako su pogodne za korištenje kod ljudi koji imaju osjetljivo zubno meso. Njihova drška je tanja nego kod drugih četkica te je ergonomski oblikovana da dobro pristaje i u ruku odraslih i djece.Imaju humanitarni karakter,svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta zelim cetkicu za odrasle.

 21. Drška četkice je od 100% biorazgradivog materijala i svaka prodana četkica daje dio sredstava u dobrotvorne svrhe.
  Dječja četkica je moja želja jer smo baš jučer otkrili da junioru počinju izlaziti prvi trajni zubi ☺☺

 22. Drška četkice je od 100% biorazgradivog bambusa, a svaka prodana četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta.
  Bilo bi mi drago dobiti dječju četkicu za malog muškarca.

 23. Četkice su najposebnije jer su izgrađene od 100 %*biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Jedna četkica za odrasle bi me baš razveselila
  😃 😃 😃 😃 😃 😃

 24. Top su top 🙋🙋🔝🔝👀💖 jer su napravljene od biorazgradivog materijala kao i kutija u kojoj dolaze te imaju humanitarni karakter, svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta. Biram uvijek zdravo i prirodno i zelim za malisana bijelu cetkicu.

 25. Jednostavno jer su preslatke i što su drukčije od ovih običnih plastičnih! A ako su k tome još i funkcionalne i čuvaju okoliš i humanitarnog su karaktera, može li bolje!? Zanima me četkica za odrasle!

 26. Zelim cetkicu za odrasle. Lajkam Eco Brush i Dear skin. Dobro je to sto je cetkica napravljena od 100 % biorazgradivog odrzivo uzgojenog bambusa dakle prirodna je, a i pomaze potrebitoj djeci da sudjeluju u programu preventivne oralne skrbi sto je vrlo humano i za svaku pohvalu 🙂 Ekoloske su i socijalno osvjestene sto me veseli jer danasnji svijet je tako surov. Da zelim ovu cetkicu i zbog vaseg osvrta i misljenja koje cjenim. JASNA JURIĆ

 27. Humble četkica ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa – najbrže rastuće biljke na svijetu. Bambus je prirodno antibakterijski te nema potrebe za upotrebom gnojiva ili pesticida tijekom njegovog uzgoja. Humble četkica ne klizi iz ruke, ergonomski je oblikovana, a njezin elegantan i bezvremenski dizajn čini ju must-have opremom svake kupaonice.

  htjela bi četkicu za odrasle

 28. Ekoloske, sarene i jos k tome se donira za djecu…cool, idem u dm po svoju cetkici..u kombinaciji sa zeolitom zubi ce biti zahvalni 😍
  Ovdje biram djecju cetkicu, hvala 😀

 29. Humble Brush Eco cetkice posebne su jer imaju drsku od 100 % biorazgradivog bambusa; ne klizi iz ruku; ergonomski je oblikovana; svaka prodana cetkica pomaze potrebitoj djeci u programu oralne skrbi; i kutija je napravljena od recikliranog materijala; vlakna su izuzetna mekana i duga a koristenjem se ne deformiraju. Meni je osobno simpatican i dizajn a plus bi bio kutijica da se moze nositi na put. 🙂 Cetkica za odrasle je moj favorit. 🙂

 30. Ova četkica je posebna po tome što je ekološki prihvatljiva, nema plastike koja nas uništava i još pri tome se pomaže djeci.. i to je po meni najbitnije. Veliki sam frik za svim što je eko, hrana, prašak za rublje, pasta za zube itd. Četkicu sebično želim za sebe 🙂 Po mogucnosti meku jer imam problema sa desnima.

 31. Humble brush četkice su posebne jer su napravljene od 100% biorazgradivog bambusa, također može koristit i u vrtu bez vlakana i biti i na taj način korisne, ergonomski je oblikovana, izrazito mekana i učinkovita vlakna, a posebno pogodna za osobe sa osjetljivim desnima, nema iritacija i rana, moderan dizajn s mogućnosti izbora boja čine četkanje zubi zabavnijim. Svaka prodana humble brush ECO četkica čija je kutija također bio razgradiva, vegan, BPA, cruelty free četkica pomaze i potrebitoj djeci u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama svijeta. Humble brush stavlja osmjeh na lica dobrim djelom koje činimo i zadovoljstvom njene primjene na našim zubicima 🙂

 32. Humble Brush četkice posebne su po tome štoima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa.Vlakna su izuzetno mekana i dugačka.Osim što su eco-friendly imaju i humanitarni karakter, jer svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci.S obzirom na kvalitetu i dobro djelo koje čine prirodi i djeci u potrebi cijena je i više nego pristupačna.Želim četkicu za odrasle.

 33. Humble četkica posebna je po tome što ima dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa. Osim toga, svaka prodana četkica pomaže potrebitoj djeci da sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta. Četkice su vegan, cruelty-free i bez Bisfenola A (BPA free). Volio bih četkicu za odrasle.

 34. Tako se veselim ovoj četkici koju očekujem. Sviđa mi se humanitarni karakter i što je eco frendly, naime to mi je postao i prioritet za kupnju većine proizvoda kojih koristim. Željela bih četkicu za odrasle.

 35. Humble četkice su po svemu sudeći super i zbilja su posebne po više stvari. Za razliku od plastične, Humble četkica ne klizi iz ruke, ergonomski je oblikovana. Ima super prianjanje, učinkovitost vlakana, biorazgradivi materijal od kojeg su izrađene – imaju dršku koja je napravljena od 100% biorazgradivog, održivo uzgojenog bambusa, a osim što su eco-friendly, siguran su i certificiran proizvod – vegan, cruelty-free i bez Bisfenola A (BPA free).
  Humble četkica posebna je i po tome što ima humanitarni karakter jer svakom prodanom četkicom isto tako i svakom kupnjom proizvođač donira sredstva potrebitoj djeci koja sudjeluju u sveobuhvatnom programu preventivne oralne skrbi u najranjivijim zajednicama diljem svijeta.
  Želim četkicu za odrasle 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.