DISCLAIMER

Svi su članci napisani su u dobroj namjeri i u njima je izraženo osobno mišljenje o proizvodu. Autor i suradnici ne odgovaraju za korištenje bilo kojeg proizvoda ili usluge spomenute na ovom blogu. Proizvodi i usluge o kojima možete čitati su ili kupljeni ili dobiveni od uvoznika/distributera/proizvođača što je uvijek naglašeno. Bez obzira na porijeklo, svi članci i dojmovi su iskreni i popraćeni fotografijama radi boljeg dojma čitateljima. Kod nekih specifičnih proizvoda i usluga, zadržavam pisanje dodatnih dojmova nakon određenog vremena učinka.

Stavovi i mišljenja izražena na ovom blogu su isključivo osobna i temeljena na osobnom iskustvo korisnika, prvenstveno mene, ali ponekad zbog potreba teme i iskustvu mojih modela. Recenzije izražavaju moje stavove i iskustva, a nisu podložna utjecaju treće strane, iako su neki proizvodi dobiveni kao PR uzorak, a što je uvijek naglašeno u postu.

Kako je svaka koža kao i osoba individualna, ne mogu garantirati da će proizvodi o kojima pišem imati jednak utjecaj i djelovanje nekome drugome.

Sav pisani sadržaj i slike objavljeni na Dear Skin blogu pod zaštitom su autorskih prava. Neovlašteno ponovno objavljivanje, kopiranje, reporoduciranje sadržaja strogo je zabranjeno bez izričitog dopuštenja autora. U tim uvjetima, pri svakom reproduciranju sadržanja obavezno je navesti izvor sadržaja, Dear Skin ime, Dear Skin logo s odgovarajućom poveznicom na Dear Skin blog. Zabranjeno je prodavanje, reproduciranje ili mijenjanje ove stranice i njenog sadržaja u svrhu dodatne dobiti.

Za dopuštenje o korištenju Dear Skin sadržaja, molim obratiti se putem kontakt obrasca u dnu stranice