O blogu

Blog Dear Skin nastao je iz ljubavi prema kozmetici 2013. godine i do sada broji preko 10,6 milijuna klikova. Svakodnevna komunikacija, upiti i razmjena iskustava čine ovaj prostor jednom vrstom kozmetičkog almanaha i izuzetno sam ponosna što u svakom mom postu sudjeluju čitateljice svojim iskustvima te tako jedne drugima pomažemo i međusobno se savjetujemo.

Posebna zahvala dragim čitateljima i kolegicama što je upravo ovaj blog proglašen za najbolji hrvatski beauty blog 2013. godine, što me čini jako ponosnom.

Svaka recenzija temelji se na mom osobnom iskustvu, na mom osobnom mišljenju na koje ne utječe nikakva treća strana. Uzmite u obzir da je kozmetika individualna te da ono što odgovara meni ne mora drugima i obrnuto.

2016. godine, blog Dear Skin dobio je nagradu kao jedan od najboljih Beauty i Life Style blogova u Hrvatskoj prema istraživanjima na što sam također ponosna, a ono što ga čini drugačijim u moru drugih blogova su teme o kojima se rijetko piše i koje se smatraju tabu temama.