O meni

Martina LolićIza bloga Dear Skin krije se Zagrepčanka Martina, 45-godišnja kozmetičarka, skincare advisor, wellness terapeutkinja, aromaterapeutkinja i vizažistica. Martina je blog pokrenula ponajprije radi sebe, željeći voditi dnevnik o svim čudesima kozmetičke industrije koja se danas nude. Zaluđenost kozmetikom koja traje od ranih tinejdžerskih godina rezultirala je dodatnim kvalifikacijama i umijećima.

Blog je krenuo iz ljubavi, bez predrasuda prema bilo kojoj kozmetici, a danas, nakon četiri godine pisanja i velike podrške čitateljica, ponosna sam što mogu pokazivati učinke određenih proizvoda, tretmana te razbijati predrasude i tabu teme. S obzirom da sam blog počela pisati u kasnim tridesetima, s vremenom su moji interesi postali najviše vezani uz njegu kože, beauty uređaje i tretmane. Osim moje osjetljive mješovite kože, rozacee i ispucanih kapilara, poput mnogih žena borim se i sa pošastima zvanim celulit, podočnjaci, bore, dok je moja kosa tanka i rijetka.

Osim recenzija proizvoda, volim pisati o novitetima, zdravlju i svojim iskustvima tijekom života. Povremeno zbog potrebe pisanja o nekim proizvodima koji nisu prvenstveno namijenjeni mojem tipu kože ili mojim potrebama, a sa kojima vas ipak želim upoznati jer smatram da bi mnogima koristila informacija, zamolim modele da odrade tretman ili koriste proizvod te vam pišu svoja iskustva o tome. No, to je svakako posebno istaknuto u svakom postu.

Malo je poznato da je puno proizvoda na tržištu bazirano na mojim idejama i formulacijama koje nudim proizvođačima. Jednoga dana očekujte i moju liniju proizvoda.

Za kraj, hvala čitateljicama na podršci svih ovih godina. Kroz blog i brojne suradnje upoznala sam istomišljenike, ljude koji vole isto što i ja, i bez vaše podrške ovog web mjesta ne bi danas bilo.

Hvala vam na čitanju i pažnji!