EUCERIN ® pH5 PROGRAM ZA KOŽU KOJA PATI OD ALERGIJA

Alergija predstavlja stres za tijelo i dušu: oči suze, nos curi, teško se diše, loše se spava, a trpi i koža. Znanstvena istraživanja ukazuju na činjenicu da alergeni iz zraka mogu prodrijeti u kožu. Uzrok tomu može, prije svega, biti oslabljena zaštitna funkcija kože koju, između ostalog, izaziva smanjena aktivnost vlastitih enzima u koži. Ona reagira pojavom crvenila, ljuštenjem, nadražajem na svrbež i zatezanjem. Stvara se čarobni krug – uzajamno djelovanje tijela i psihe, a koje je vidljivo i izvana.

Procjena je kako u Hrvatskoj 7-10% stanovništva boluje od peludne alergije, a 3-5% boluje od astme. Posljednjih godina

postoji trend porasta oboljelih od raznih vrsta alergija. Mnoge štetne tvari iz okoliša predstavljaju veliku opasnost za kožu: stres, otrovi iz okoliša, UV zračenje i hladnoća otežavaju našoj koži život. Osobe koje pate uslijed alergije imaju smetnje u zaštitnoj funkciji kože i zato su njezine obrambene snage oslabljene.
Program za čišćenje i njegu osjetljive kože Eucerin® pH5 usklađen je s pH-vrijednošću rožnatog sloja, a ima zadaću štititi i aktivirati prirodne obrambene snage kože. Za to je odgovorna jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
Njemački savez za alergiju i astmu DAAB je proveo primijenjeno testiranje s proizvodima Eucerin® pH5 za osjetljivu kožu.

Testirano je ukupno 302 ispitanika koji su patili uslijed alergije tipa I. Rezultat: izvrsna podnošljivost proizvoda na koži – preko 90% ispitanika je sve proizvode ocijenilo ocjenom dobar i vrlo dobar. Eucerin® pH5 losion zaustavlja u cijelosti prodor peludi u 30% i vidljivo smanjuje dubinu prodora u sljedećih 40% slučajeva.


Eucerin® pH5 sindet bez sapuna (100g)



Za svakodnevno čišćenje lica i tijela, prikladan i za osobe koje ne podnose sapun jer ne sadrži alkalijske sapune. Čisti posebice blago i održava vlastitu zaštitu kože. Pogodan je i za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu, grinje, kontaktna alergija).

Cijena u ljekarnama: 30,00 kn


Eucerin® pH5 losion za pranje osjetljive kože (200ml)



Namijenjen je za svakodnevno pranje osjetljive kože tijela sklone alergijskim reakcijama. Čisti posebno blago a pH5 citratni pufer stabilizira pH-vrijednost kože. Pogodan za svakodnevni tretman kože sklone alergijama tipa 1 (alergija na prašinu,
grinje, kontaktna alergija). Prikladan i za djecu.

Cijena u ljekarnama: 49,00 kn

Eucerin® pH5 ulje za tuširanje (200ml)



Za svakodnevno pranje s intenzivnim povratom lipida za osjetljivu suhu kožu. Sadrži visoki udio (55%) njegujućih lipida i pH5 enzimsku zaštitu koja potiče prirodnu obranu kože
od vanjskih utjecaja. Štiti kožu od isušivanja. 

Cijena u ljekarnama: 70,00 kn

Eucerin® pH5 uljna kupka (200ml)



Za svakodnevno pranje s intenzivnim povratom lipida za osjetljivu suhu kožu. Namijenjen je za svakodnevno čišćenje osjetljive kože tijela sklone alergijskim reakcijama. Sadrži visoki udio (80% )njegujućih lipida i pH5 enzimsku zaštitu koja potiče prirodnu obranu kože od vanjskih utjecaja. Prikladna i za djecu.

Cijena u ljekarnama: 74,00 kn


Eucerin® DermoCapillaire pH5 šampon (200ml)



Za svakodnevno pranje kose pri osjetljivom vlasištu. Nježno uklanja pelud i ostale alergene iz kose. pH5 citratni pufer stabilizira vlastitu pH vrijednost kože. Sadrži dekspantenol a ne sadrži alkalijske sapune. Prikladan i za djecu.

Cijena u ljekarnama: 82,00 kn


Eucerin® pH5 krema za osjetljivu kožu lica i tijela (75ml)



Ova krema namijenjena je za svakodnevnu njegu osjetljive kože lica i tijela sklone alergijskim reakcijama.
Aktivira regeneraciju kože i pruža dugotrajnu hidrataciju. Sadrži vitamin E i pH5 citratni pufer koji štite
kožu te visoko koncentrirani dekspantenol koji pruža vlagu i obnavlja kožu. Prikladan i za djecu.

Cijena u ljekarnama: 97,00 kn

Eucerin® pH5 krema za ruke (75ml)



S visoko koncentriranim dekspantenolom obnavlja suhe ruke i štiti kožu u trajanju do 18 sati.
Obnavlja suhe i oštećene ruke i vraća im glatkoću i podatnost. Ima visoko djelotvornu zaštitu.

Cijena u ljekarnama: 49,00 kn




Ovaj vikend, Eucerin Vam poklanja pH5 losion s enzimskom zaštitom za pranje kože lica i tijela! 

Kako osvojiti nagradu?.
–  napišite u komentaru koja kombinacija  kliničkim studijama dokazano povisuje ativnost vlastitih enzima kože. Možete podijeliti svoje iskustvo u borbi  protiv alergija, dapače!
 . NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK
– u komentaru navesti pod kojim imenom pratite Dear Skin beauty blog 
.
Darivanje je otvoreno za SVE čitateljice .
Javljajte se do nedjelje 17.08.2014.. u ponoć, a 18.08.2014. ću nasumičnim odabirom preko Random.org  izabrati dobitnicu koja se mora javiti u roku od 48 sati.
Sretno 🙂

Sretna dobitnica je Ljiljana Bošnjak Gligorević, molim podatke na mail 🙂

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

29 thoughts on “EUCERIN ® pH5 PROGRAM ZA KOŽU KOJA PATI OD ALERGIJA

 1. Ativnost vlastitih enzima kože povisuje djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica.
  fb – Sa Ki

 2. pH5 citratni pufer za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerin za povećavanje vlage u koži i dekspantenol za poticanje obnove stanica. Osim problematične kože i proširenih pora, odmah bi izbije alergija na sastojke iz agresivnih krema za problematičnu kožu, tako da sam još uvijek u potrazi za pravom kombinacijom. Pratim te na fb-Daniela Šalinović

 3. Kombinacija je: pH5 citratni pufer koji jača kiseli zaštitni omotač kože, glicerin koji povećava vlažnost kože i dekspantenol koji obnavlja ćelije.
  Mene je lično Eucerin ph5 ulje za kupanje SPASILO u jednoj od burnijih epizoda atopijskog dermatitisa. Mislim da zajedno sa Eucerin mlekom za telo sa ureom predstavlja odličnu kombinaciju za negu osetljive, atopijske kože. Ovaj losion za pranje tela i lica još nisam probala, ali rado bih 🙂 Pratim te preko gmail naloga. Pozdrav

 4. Za to je odgovorna jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.

  s alergijom se borimo tabletama i eucerin uljem za kupanje, obazeno 😉 najdraži proizvod 😀

  pratim preko fb. Dijana Kovačević

 5. Kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica-dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože! Pratim preko FB-a Odmalena patim od alergija posebno kožnih u ovo doba godine od ambrozije .Živi se nekako i s tim ! 🙂

 6. Kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica-dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
  Patim od dosadnih i napornih alergija još od kada sam bila dijete.Uvijek sam mrzila proljeće jer baš tad bi moje stanje bilo najgore.Crvene i natečene oči,problematičan nos i stalno kašljanje i kihanje doslovno svakih pet minuta.Nema toga što nisam probala da bi smanjila simptome,ali sam godinama sam naučila živjeti sa svim tim problemima koji mi zagorčavaju život.Tijekom alergija moja koža je suha,isušena i vidljivo dehidrirana.Potrošila sam i kupila krema raznih marki,ali u niti jednoj nisam pronašla pomoć.Voljela bih isprobati ovaj proizvod jer nikad nisam,a po recenzijama i preporukama vidim da je jako hvaljen i djelotvoran,pa se nadam de će pomoći i mojoj groznoj koži
  Pratim na fb preko Princess Stulicic. 🙂

 7. Program za čišćenje i njegu osjetljive kože Eucerin® pH5 usklađen je s pH-vrijednošću rožnatog sloja, a ima zadaću štititi i aktivirati prirodne obrambene snage kože. Za to je odgovorna jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.

 8. Za to je odgovorna jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
  Pratim te na fb Jasmina Sukalić

 9. Jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
  FB: Moon Child

  1. Ljiljana Bošnjak Gligorević Ova kombinacija je klinički dokazana pH5 citratni pufer koji jača kiseli zaštitni omotač kože, glicerin koji povećava vlažnost kože i dekspantenol koji obnavlja ćelije. Fb Ljiljana Bošnjak Gligorević

 10. Jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
  Osobno s alergijama nemam problema, ali sestra mi se odmalena bori s njima tako da znam kako je to. Koža joj je puna ekcema i ožiljaka i zbog toga ima velike komplekse. Pije tablete i koristi razne pilinge i kreme, ali se dosad ništa nije pokazalo previše učinkovito.
  Pratim na FB kao Tea Šainović.

 11. Kombinaciju čine pH5 citratni pufer za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerin za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenol za poticanje obnove stanica.

  Bloglovin': amarie7

 12. sastoji se od pH5 citratni pufera koji jača kiseli zaštitni omotač kože, glicerina koji povećava vlažnost kože i dekspantenola koji obnavlja ćelije.

  pratim preko FB Olivera Katić

 13. Kombinacija je: pH5 citratni pufer koji jača kiseli zaštitni omotač kože, glicerin koji povećava vlažnost kože i dekspantenol koji obnavlja ćelije. Protiv alergija se borim becutan kremom, nevenovom, ili synopen mast..

  Facebook–VaLe Rija

 14. Ativnost vlastitih enzima kože povisuje djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica.

  Moja cijela obitelj ima problema s alergijama a ja sa dermatitisom na dijelu tijela po kojem sam imala opekotine 2 stupnja i tu mi je ostala tanja koža te je podložna vanjskim iritacijama i perutanju, a Eucerin mi uvelike olakšava suživot s tim.
  Fb:Ivana Winnie Božičević

 15. Aktivnost vlastitih enzima kože povisuje jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica.
  Ne patim baš od alergija, ali imam osjetljivu i suhu kožu tako da koristim Eucerin proizvode koji su od velike pomoći.
  FB i BL: Ale Ra
  alejinad10@gmail.com

 16. pH5 citratni pufer za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerin za povećavanje vlage u koži i dekspantenol za poticanje obnove stanica.
  Fb: Desanka Savic

 17. Jedinstvena djelotvorna kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
  FB Xiantippe Xiantippe

 18. Spomenka
  Kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica-dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože! Pratim preko FB-a

 19. Kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica-dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože!
  FB Dina Topolko Medvid

 20. Kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica-dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože! Pratim preko FB-a pod imenom Dajana Vukušić

 21. Kombinacija koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica-dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože!

  FB: Andrea Čretni

  Alergična sam na ambroziju tako da je Eucerin gel za tuširanje i losion za tjelo često u mojoj kupaonici 🙂

 22. Kombinacija je: pH5 citratni pufer koji jača kiseli zaštitni omotač kože, glicerin koji povećava vlažnost kože i dekspantenol koji obnavlja ćelije. Majci bih poklonila, jer ima astmu …
  pratim preko fb

 23. Riječ je o kombinaciji koja se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica. Taj djelotvorni kompleks dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože.
  Što se tiče alergija, imam ih nažalost i ja. Imam Eucerin losion za tijelo i savršen mi je. Koristim ga svakodnevno i čak i nakon depiliranja nogu. Smiruje moju kožu, iritacije i poboljšava elastičnost kože. Ja sam prezadovoljna.
  FB: Suzana Štrk

 24. Kombinacija je: pH5 citratni pufer koji jača kiseli zaštitni omotač kože, glicerin koji povećava vlažnost kože i dekspantenol koji obnavlja ćelije.
  FB: Emina Hlobik

 25. Jedinstvena djelotvorna kombinacija koja dokazano povisuje aktivnost vlastitih enzima kože se sastoji od pH5 citratnog pufera za jačanje kiselog zaštitnog ogrtača, glicerina za povećavanje vlage u koži kao i dekspantenola za poticanje obnove stanica.

  (FB Gabrijela Pekarik)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.