BLAGDANSKO DARIVANJE: OSVOJI GREEN GIRL PAKET (ZATVORENO)

Nedavno sam pisala o mojim favoritima Green Girl kozmetike u ovom postu, nadam se da sam pomogla svojim iskustvom i recenzijama. Danas za Vas imam specijalno iznenađenje jer Green Girl osim što spada među najkvalitetnije prirodne aromakozmetičke brendove, vrlo je velikodušna osoba, uvijek spremna na pomoć i savjete. Ovih blagdana, pripremila je samo za Vas poklon paket u kojem se nalazi:

  • Wrapped in silk-balzam za kosu
  • On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu (klik)
  • Endless love maska za lice (klik)
  • For your eyes only krema za područje oko očiju (klik)
  • What not to like gel za umivanje (klik)
  • Quiet moments maslac za tijelo 

Poklon paket je prepun mojih favorita i iznimno sam sretna da će još netko uživati u ovim proizvodima.

Kako možete osvojiti nagradu?
  •  u komentarima napišite kojem proizvodu biste se najviše veselile i zašto?
  •  u komentaru navedite pod kojim imenom pratite Dear Skin blog.
  •  NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA, POSEBNO NE E-MAIL ADRESE,  ALI OSTAVITE NEKO IME ILI NADIMAK
  • napomena: svaku nepravilnost, duple profile, IP adrese i slično ću diskvalificirati
  • darivanje je otvoreno za čitatelje iz Hrvatske
  • javljajte se do 24.12.2014. u ponoć, a nakon toga ću preko Random.org izabrati jednog dobitnika GG poklon paketa koji se mora javiti u roku od 48 sati.

Sretno svima!

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin

212 thoughts on “BLAGDANSKO DARIVANJE: OSVOJI GREEN GIRL PAKET (ZATVORENO)

  1. On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu – volim te višenamjenske proizvode. Često se tuširam i perem kosu zajedno pa je ovo super za njegu tijela i kose.
    FB Jasmina Sukalić blog Jasmina

  2. What not to like gel za umivanje- zato što mi je kozmetičarka rekla da ne bi smjela upotrbljavati gelovo za lice, jer isušuju kožu; pa me zanima je li i s ovim taj slučaj 🙂 <3 Pratim te kao Mashin'theBeauty

    Pozdrav!

  3. For your eyes only -imam jako osjetljive oči i podrucje oko njih, većina krema me peće i iritira . Nisam još pronašla svoju kremicu za to podrucje, a treba mi zbog bora, opuštenosti kapaka i podocnjaka.

  4. Mene bi najvise razveselila krema four your eyes only jer imam jako osljetljivo okoloocno podrucje. Na fejsu pratim kao Ana Čapalija.
    ana č

  5. Svi proizvodi bi me razveselili zato što jako volim prirodnu kozmetiku, a i ovaj poklončić sadrži sve proizvode koji su najvažniji za njegu 🙂
    Pratim te ovdje i na Facebooku kao Barbara Krmpotić

  6. Najviše bi me razveselilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer obožavam bogate kokosaste mirise i jer se borim sa dubinski suhom kožom u sezoni grijanja 🙂 Na fejsu te pratim kao Katarina Krolo

  7. Volila bi dobit On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer takav proizvod još nisam koristila i volim ulja općenito pogotovo za svoju suhu kosu.Pratim te na facebooku kao Maja Marić.

  8. Najviše bi me razveselilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer obožavam suha ulja, a prema onome što sam pročitalao njemu, ovo mi se čini kao savršeno!
    Facebook / Bloglovin: Tea Šainović
    Twitter: @TeaSainovic

  9. Kad bih ja osvojila ovaj paket definitivno bih uzivala ! Obozavam proizvode iz prirodne kozmetike, a najvise me interesira Wrapped in silk-balzam za kosu! Na linku gdje su opisi svih proizvoda od Green Girl kozmetike pročitala sam kratku izjavu da si odusevljena ovim proizvodom i da je poboljsalo stanje tvoje kose, omeksalo je i nahranilo, a to bih ja htjela za svoju jadnu i umornu kosu, koja mi predstavlja najveci zulj, jer je nikako ne mogu dovesti u red.
    Na Faceu pratim pod Ivana Pauk:)
    Sve najbolje!

  10. On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu nakon tvoje recenzije stvarno bih ga voljela isprobati.
    Pratim te na FB kao Marina Vuić

  11. Najviše bi se veselila Quiet moments maslacu za tijelo jer jako volim mazalice koje hidratiziraju i njeguju kožu 🙂
    FB: Nikolina Junger

  12. On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer je brzoupijajuće ulje koje hrani kožu bez osjećaja masnoće, ona je nakon primjene ulja mirisna i nježna, mekana.
    FB: Jelena Kovačević

  13. Najviše bi me veselilo da dobijem balzam za kosu jer ga gledam već neko vrijeme,ali uvijek kupim nešto drugo jer mi je bitnija njega kože tako da…..ali jednom ću ga kupiti…:)))
    Fb: Martina Šuperba

  14. For your eyes only…45 godina, natečeni podočnjaci, spušteni kapci, suha koža oko očiju 🙁
    Pratim te preko fb kao Renata Žigić ex Bogatić

  15. Najradije bih What not to like gel za umivanje jer koji god losion, micelarnu, mlijeko za ciscenje koristim imam osjecaj da mi je koza i dalje nedovoljno cista. Opsjednuta sam time da je jos izribam necim pa napravim jos gore.Pogotovo kad idem s obicnim sapunom prati lice pa bude cudno i zateze. Trenutno imam neki jeftini gel koji definitivno nije za moju mjesovitu kozu i s njime nista ne napravim.Citala sam puno o Green girl kozmetici i planiram malo uloziti u nju dok budem malo pri parama jer imam osjecaj da su me ovi proizvodi koje sad koristim kostali ciste koze i da mi samo jos gore rade,pa cu radije platiti malo vise i konacno se rijesiti puberterskog lica sa skoro 25 😀 Drzim si fige makar za gel 🙂

  16. Ja bih For your eyes only kremu za područje oko očiju 🙂 Zaista mi treba nova kremica, a nemam ideju koju kupiti.
    Na fejsu pratim kao Lada Rađa
    Pozdrav…

  17. najvise bi me veselila kremica for your eyes only zato jer vec duze vrijeme trazim kvalitetnu kremu za okoloocno podrucje,pogotovo sada kada je zahladilo i mom okoloocnom podrucju je tako nesto potrebno 🙂
    pratim te na facebooku pod imenom Ki Ky 🙂

  18. Jos jedno odlicno darivanje 🙂 Meni bi najvise pasao for your eyes only, jer sam virozna i koza mi je cijela u raspadu, sto se najvise vidi u podocnjacima, izgledam kao koala 🙁 Ali svi proizvodi su odlični i svakodnevno iskoristivi.
    Pratim te na fb kao Sunčica Babaja. 😉

  19. Obradovalo bi me zapravo sve, jer sam tijekom zime suha kao barut 🙂 da se lijepo mogu namackati i uzivati 🙂

    Fb Una Rony Kapoši

  20. Najvise bi me veselio Quiet moments maslac za tijelo jer imam uzasno suhu i problematicnu kozu tijela i jos uvijek nisam pronasla mazalicu koja bi mi pomogla s tim problemom…gledam vec neko vrijeme maslace za tijelo od Green girl,ali taman kad skupim novce uvijek mi nesto drugo zatreba tako da nikad kraja da narucim neki. 😛 🙂
    Fb: Nikolina Burul

  21. Najviše me veseli On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer su me zainteresirale pozitivne recenzije pa sam i ja postala znatiželjna što je to čarobno u suhom ulju.
    Bloglovin: Ivana Mišetić, FB: Ivana Mišetić

  22. Najviše bi me razveselio On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu.. .već duže vremena o njemu razmišljam i obilazim oko njega kao mačak oko vruće kaše 🙂 imala sam od YR i nije mi se svidio miris, ali kako si rekla da je ovo neusporedivo bolje i kvalitetnije baš bi ga htjela probati…
    Pratim te na blogu kao makoro, a na fb kao Nikolina Renić
    pozz

  23. Proizvode GG volim, a iz ovog paketića bi me najviše obradovao Quiet moments maslac za tijelo jer me trenutno najviše zanimaju mazalice i ovu nisam probala :))

  24. What not to like gel za umivanje bi me razveselio jako jako. Gelove za umivanje koristim ujutro i navečer a po potrebi i tijekom dana kad mijenjam make-up. To bi me baš veselilo.
    FB Zora Martin Matika

  25. Najviše bi me razveselilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu -mislim da je to jedini tip mazalice koji još nisam isprobala!
    pratim te preko maila, gljivek(et)yahoo.com

  26. Već imam malu kolekciju GG proizvoda i za to si ti "kriva". Voljela bih probati ON CLOUD NINE suho ulje jer jako puno trošim mazalica za tijelo s obzirom da kod nas bura isuši svaki pedalj kože. Inače, obožavam GG kozmetiku ,a favorit mi je definitivno serum AS TIME GOES BY. marijana3

  27. Voljela bih Quiet moments maslac za tijelo jednostavno zato sto obozavam mazalice u svim oblicima, a posebno maslac preko zime.
    FB Natasa Karasek

  28. iskreno,ne mogu se odlučiti koji proizvod bi me više oduševio, jer samo pogled na ovu kosaricu mi je razvukao osmjeh od uha do uha 🙂
    vec dugo skicam GG na faceu i nikako da odlucim sto da kupim
    pratim Vas pod Aleksandra Kovac na faceu

  29. Najviše bi mi se svidjelo isprobati Green Girl regenerator za kosu jer je moja kosa kao slama suha!Pomoći njoj stvarno nema sa preparatima svakim,pomoć njoj pod hitno treba!
    FB Princess Stulicic

  30. Najviše bih voljela osvojiti For your eyes only, voljela bih nešto što bi nahranilo područje oko očiju u hladne zimske dane 🙂

    Pratim te preko bloglovina (amaranth/ A year in nail polish)

  31. Hvala na prilici za sudjelovanjem i osvajanjem ovih predivnoća!!

    Green girl kozmetiku općenito već duuugo vremena žarko želim isprobati.
    Osobno bih se najviše veselila svemu, ali ako baš MORAM birati, onda bih odabrala Quiet moments maslac za tijelo. A zašto baš njega?
    Zato što OBOŽAVAM mazalice za tijelo, neprestano ih kupujem i isprobavam nove i stalno želim još, još pa još neku isprobati. 😀
    Ogromna želja mi je bila isprobati baš ovaj maslac za tijelo, ali jednostavno budžet ne dozvoljava da stigne na red…
    Uživam u mazalicama za tijelo i kamo sreće da mi se posreći! xoxo
    Pratim te preko Facebook-a imenom i prezimenom: Sanda Biuk

  32. Najviše se veselim gelu za umivanje jer me oduševila tvoja recenzija, sastojci su super, učinkovit je po pitanju skidanja šminke i čišćenja lica, a opet je blag za osjetljivu kožu. Pratim te preko fejsa i maila!

  33. Najviše se veselim On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu zato što obožavam suha ulja a i ovo mi se čini kao nešto božanstveno. Do sada nisam ništa probala od GG, čula sam samo pozitivne komentare za njene proizvode…
    Pratim te pod Facebook nadimkom Marija Mare

  34. Najvise bi se veselila ulju On the cloud,jer sve drugo imam,koristim i obozavam,zahvaljujucu tvom otkrivanju Martina.Istina je sve mi je pri kraju vec pa bi sve dobro doslo.pratim te na blogvinu i facebook dragana sutalo.

  35. najviše bi me obradovala krema za područje oko očiju koje pati od dehidriranosti i zbog učenja noću 🙂
    pratim te pod imenom korana

  36. Najviše mi be veselio gel za umivanje jer ga vrebam već neko vrijeme. Čini mi se kao odličan proizvod za čišćenje lica. 🙂
    Pratim te na FB pod imenom: Ines Stanić

  37. Najvise bi me usrecio Wrapped in silk balzam za kosu. Obozavam prirodnu kozmetiku i zaista mi je bitna nega kose, a kvalitetan i hranljiv balzam jos uvek nisam pronasla. Verujem da je ovaj savrsen!

    Pratim te preko bloglovin-a preko imena Dragana Gajic, a na fb je drugacije "prezime". 🙂

  38. Wrapped in silk balzamu za kosu bi se najvise veselila jer mi je kosa trenutno dosta oštećena, zato mislim da bi me ovaj balzam spasio. S obzirom da sam odusevljena serumima za lice od GG ne sumnjam da bi ovaj balzam bio vrhunski. Pratim te kao Vlatka, fb- Vlatka Bartulic

  39. Najviše bi me razveselila krema za područje oko očiju
    jer imi je na tom području koža osjetljivija i tu imam dosta sitnih borica.

    Pratim te preko:
    fb: Mirta Krušić
    bloglovin: mimikatepupu

  40. Krasan paketić, a najviše bi me veselilo isprobavanje kreme za područje oko očiju jer još nisam našla baš odličnu kremu, a iamm osjećaj da bi mi ova bila pun pogodak 🙂

    Pratim te pod Ida SheElf Tomašković ili Beautify Me

  41. Najviše bi me razveselili Quiet moments maslac i Wrapped in silk regenerator jer jako želim isprobati Green girl proizvode za tijelo i kosu jer mi je ova čarobnica preokrenula njegu lica naglavačke. Sve što sam probala obožavam. A ono što očekujem od mirisa Quiet moments neću ni spominjati 🙂 FB: Lana Kikić

  42. Svi proizvodi se čine stvarno super i sudeći po nazivima, vrlo su mirišljavi. 😉 Obožavam prirodnu kozmetiku, a najslabija sam na proizvode za kosu pa bih voljela isprobati Wrapped in silk-balzam za kosu i On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu. Mmm…

    FB :Katarina Lakner

  43. Prekrasan poklon <3

    Proizvode GG zelim isprobati vec neko vrijeme i nikako da stignu na red a posebno me zanima For your eyes only krema za područje oko očiju jer mi je tu najpotrebnija njega.

    FB Tanja Jones

  44. Quiet moments maslac za tijelo jer imam osjetljivu i suhu kožu, a ovaj maslac osim što hrani kožu predivno i miriše.
    FB: Rajka Kovačević

  45. Divan poklon! 😉
    Od GG inace koristim kremu Just for you day, a iz ovog poklon paketa najvise se veselim kremici For your eyes only i gelu za umivanje What's not to like.
    Na Bloglovin te pratim kao Julie Bergdorf.
    Pozzz draga :*

  46. Maslac za tijelo jer se borim sa suhom kozom,iako svi proizvodi izgledaju primamljivo,divno darivanje. Sretno svima
    Fb Dragana Ruman

  47. Najviše bih se veselila For your eyes only kremi za područje oko očiju jer jako volim okoloočne kremice i On cloud nine suhom ulju jer nikad nisam isprobala takav proizvod,a voljela bih:)

    Pratim preko bloglovina (Mea Horvat)

  48. Vec dugo koristim green girl ulje za skidanje sminke,i sad bi me bas veselilo probati balzam za kosu i gel za umivanje.
    Pratim te na facebook pod Martina Dankic Celina

  49. Najviše bi me obradovao Wrapped in silk-balzam za kosu jer mi je kosa nakon pramenova u katastrofalnom stanju…a odovog brenda nisam još imala prilike ništa probati…a ovo bi bio favorit za mene :))
    fcb:Ines Neferanović Santovac

  50. Ne znam čemu se ne bih veselila? Ili, riječima GG: What's not to like? Iako, baš taj tonik i okoloočna kremica For your eyes only bi me baš oduševili!
    FB: Helena Prizmić Lozo

  51. Najviše se veselim, i najviše bih voljela isprobati For your eyes only kremu za područje oko očiju. Ovaj proizvod ima višestruko djelovanje ( a prema tvojoj recenziji i zaista uspješno djeluje ), hidratizira, popunjava okoloočne bore i umanjuje podočnjake, i zato bih ga zaista voljela isprobati.

    Pratim te preko Bloglovina i GFC-a: Ruža.

  52. Ajme, već dugo pratim i Vas i Green Girl i stalno razmišljam o tim kremama. No, iz ovog paketa bi me najviše razveselilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu , jer mi je sada po ovom zimskom vremenu koža tako suha i vapi za kojom kapi finog mirisnog ulja.
    Pratim preko FB-a: Dina Lukač

  53. Razveselila bih me Endless love maska za lice…..
    Razlog je vrlo kratak:suha koža lica,koju treba hidratizirat,pogotovo sada,u trudnoči:-)
    na blogovima te pratim pod imenom Ines Perc

  54. Voljela bih isprobati suho ulje, još nijedno nisam isprobala, pa mislim da bi GG ulje bilo odličan izbor 😉
    Pratim te na fb kao Daniela Š.

  55. Najviše mi se sviđa Wrapped in silk balzam za kosu,
    pa da mi bude meka i sjajna kao u modnom časopisu.
    Voljela bih da mi je kosa bujna i nježna poput svile,
    kao u bajci od najljepše vile. 🙂
    FB Ina Kašaj

  56. Ja bih najviše voljela probati masku Endless love, čisto zato jer rijetko naletim na masku koja mi je super i voljela bih da baš ova bude vječna ljubav, ha ha :))
    Pratim te na blogu kao Honey Bee
    Pozz

  57. Zakon darivanje kojem ću se super duper rado priključiti 🙂 Jedino mi se ne sviđa što moram izabrati samo jedan proizvod kad bih ih, nećemo se lagati, sve najradije isprobala 😀 Ipak, ako moram birati, onda bi to bilo On cloud nine suho ulje zbog svoje multipraktičnosti.

    Na fejsu te pratim pod imenom Marija Brlog.

    :*

  58. Definitivno On colud nine zato sto je to jedno ulje s vise namjena 😀 Planirala sam ga kupiti i inace, a ovo bi mi super doslo da isprobam jos neke proizvode. fb: lara pavic

  59. Joj ne znam sto bi me od GG vise veselilo (to je ujedno i razlog sto uvijek odustanem od narudžbe jer jednostavno želim SVEEE a nikad si ne mogu toliko proizvoda odjednom priustiti 🙁 😀 ), ali ako bas moram nešto izdvojiti, neka to onda bude For your eyes only kremica posto mi je okoloocna krema uvijek "problematična" i nikako naci neku kojom cu biti relativno zadovoljna :))

    Pratim te na Fb i BL pod ovim imenom i bas mi je drago vidjeti ovako super darivanje a da nije uvjetovano lajkanjem i šeranjem, svaka čast i tebi i velikodusnoj GG!! :*

  60. isprobala već endless love i for your eyes only. super su mi proizvodi. a najviše bih se veselila suhom ulju.

    pratim preko FB kao Marija Perić.

    odlična su ti ova božićna darivanja 🙂

  61. Najviše bi se veselila isprobavanju Endless love maske za lice jer volim barem 2 puta tjedno koristiti neku od maski bilo za hidrataciju, čišćenje ili nešto treće. Ali moram priznati, veselila bi se bilo kojem od proizvoda u poklonu jer su odlično. Još nisam probala proizvode Green Girl ali stalno čitam pohvale.

    FB Josipa Kristić

  62. Definitivno okoloočna krema jer sam primjetila da mi je to područje u zadnje vrijeme dosta isušeno. A veselila bih se svim proizvodima iskreno, nisam još ništa od Green Girl isprobala!
    Pratim te posvuda hehe 🙂

  63. Najviše bih se veselila What not to like umivalici za lice jer još uvijek nisam našla dobru prirodnu umivalicu, a upravo ova me jaaako mami.
    FB: Fabiana Macukić

  64. krema za podrucje oko ociju me najvise zanima jer jos uvijek nisam naisla na onu koju bih mogla nazvati najboljom za mene…
    pratim te preko bloglovina kao sassypout,twittera @sassypout,te preko maila i komentiram kao sassy

  65. Najviše bi se veselila suhom ulju i maslacu za tijelo 😀 Volim takve mazalice-poslastice 😀
    Na fejsu te pratim kao "Blue Panther Sandrinne", a na GFC kao Dayala.

  66. Najviše bi me razveselila okoločna krema For your eyes only, razlog za okoločnu kremu je što nijedna koju sam probala nije poput te i jedina mi je dovoljno hidratantna i dovoljno hranjiva za područje oko očiju.. Inače koristim GG proizvode i sve što sam dosad probala je hvale vrijedno. Pratim te preko fb kao Karmisevic Sandra 🙂

  67. Obožavam ovakve pokone, pogotovo od GG :)) Najviše bi me veselio proizvod Wrapped in silk-balzam za kosu, jer obožavam proizvode za kosu a ovaj nisam imala prilike isprobat a čula sam da je jako dobar!

    FB Marina Plavuša Čizmić

  68. Voljela bih probati Wrapped in silk-balzam za kosu jer mi je kosa stalno nekako isušena, čime god da ju tretiram..
    FB – Inka Malešević

  69. For your eyes only krema za područje oko očiju – jer još uvijek tražim čudesnu kremu za to područje 😀 pa eto, volim isprobati nove kreme i volim prirodnu kozmetiku
    Pratim te pod imenom: Katarina Brkić, i na FB i na blogu

  70. Okoloočna krema je moj favorit jer mi je to područje lica izrazito suho i još tražim kremicu koja bi me u potpunosti zadovoljila 🙂
    pratim na fb Ljubica Baranašić

  71. Najviše mi je zanimljiva maska za lice. I drugi proizvodi GG mi se čine vrlo primamljivi, ali eto volim maske za lice, pa ću nju izvdvojiti. Na FBu te pratim pod imenom Danijela Vukov….sretno svima 🙂

  72. Obožavam GG proizvode… još nisam probala suho ulje On a Claud nine i silno bih ga željela probati. Pratim te preko facebooka i preko bloglovin, koji mi šalje obavijesti o tvojim novim postovima 🙂
    Sanda

  73. On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu- obožavam višenamjenska ulja. Otkad sam isprobala Nuxe huile Prodigieuse imam potrebu isprobati sve slične proizvode 🙂

  74. For your eyes only- e to je proizvod koji sam i mislila naručit od GG,jer godinama se borim sa podočnjacima.
    Pratim te preko Face-a pod imenom Tina Svalina

  75. Wrapped in silk-balzam za kosu – zato što mi je kosa nakon farbanja potpuno uništena i pokušavam pronaći neki proizvod koji bi mi pomogao,a iskreno se nadam da ovaj bi.
    Pratim te preko Fejsa pod imenom Anamaria J.

  76. For your eyes only krema za područje oko očiju – području oko očiju trenutno je najviše potrebna njega (buđenja uz bebu se itekako primjete). FB – Ivana Mandić

  77. Znaš da volim Green Girl proizvode i znaš tko je kriv za to 😉
    Voljela bih osvojiti ovaj paket zbog On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu. nikada nisam probala suho ulje za kosu!
    Pratim te na FB pod imenom Marijana Salvaje ex Marić

  78. Obožavam proizvode Green girl 🙂 Iz paketa bi jako voljela probati balzam za kosu wrapped in silk .
    Proizvodima za kosu ne mogu odoljeti.
    Na FB te pratim pod Eni Z.

  79. Najviše bi se veselila For your eyes only kremi za područje oko očiju jer si već neko vrijeme planiram kupiti kremu za to područje ali nikako da se odlučim, a za ovu sam čula samo pohvale tako da bi me to stvarno veselilo pošto imam jako suh kožu. 🙂

    Pratim preko FB – Mateja Jančin

  80. Najviše bi me razveselila kremica For your eyes only. Zašto? Zato što sam čitala puno divnih stvari o njoj, a baš sam u potrazi za dobrom okoloočnom kremicom. 🙂

    Pratim te preko fejsa – Saša Knežević Lil'Mee i bloglovina – Lil'Mee 🙂

  81. Jel moze neko da mi pomogne ? dobila sam alergiju, lice mi je buknulo od lancomovog seruma visionaire.. i ne znam sta da cinim 🙁 vjerovatno sam na neki sastojak osjetljiva.. ako neko ima prjedlog sta bi moglo da mi umiri ovo stanje, bila bih neizmjerno zahvalna. Trenutno sam stavila bivacin prah i cekam da prodje samo od sebe, jer nemam ideju sta ciniti 🙁 pece me i steze.. crveno je i obliku nekih podkoznih bubuljica ali ustvari nisu bobuljice i sumnjam da ce se protvoriti u iste.. 🙁 drage dame, help 🙁 ocajna sam stvarno, jer mi je lice inace cisto i sad se plasim hoce li se i kada ovo povuci.

  82. Stvarno volim GreenGirl proizvode, sve što sam do sada probala je ispunilo moja očekivanja! Trenutno koristim umivalicu sa slike, ulje za skidanje šminke My Own Gentleman, piling Sugar For My Honey, maslac Perfect Flirt i masku s aha kiselinama Touch My Skin. Najviše bih se veselila ulju ili maslacu jer sam pročitala tvoje hvalospjeve ulju i od tada ga želim probati, a inače sam veliki ljubitelj prirodnih mazalica :3

  83. Najviše se veselim umivalici jer također mrzim onaj škripavi osjećaj koji imam od ostalih kad me koža zateže i sva je suha i grozna nakon umivanja. A i oko mi je zapelo za suho ulje, ulja su mi zimi bolja za njegu tijela.
    Pratim preko fejsa – Ivana Ugarković

  84. Najviše se veselim For your eyes only krema za područje oko očiju jer imam grozne podočnjake koje sam naslijedila od mame, ali također se jako vide i zbog toga jer sam anemična. Pratim Vaš blog preko fb: Sandra Šeligo :))

  85. Obožavam proizvode Green girl 🙂 Iz paketa bi jako voljela probati balzam za kosu wrapped in silk .
    Jer volim njegovanu i dugu kosu pa tako obožavam i svu kozmetiku za kosu 😀
    pratim na fb: Seligo Ivana

  86. Veselilo da isprobam sve proizvode,a najviše umivalicu jer nisam imala prilike isprobati Green Girl kozmetiku 🙂
    Pratim preko Fb: Sanja K.

  87. Ajme, stvarno si pripremila divno darivanje i držim si fige 😀 Veselim se kompletnom paketu jer još uvijek nisam probala ništa od GG, iako već mjesecima slinim 😀 Pratim te na više načina kao Mona Moon 🙂

  88. Najviše bih se veselila okoloočnoj kremi zato što mi nijedna dosad nije uspjela riješiti gris, pa bih se nadala da upravo ta hoće jer sam čitala pozitivne recenzije.
    Na Facebooku te pratim kao Adriana Nigović.

  89. Ovaj paket je predivan, svi moji favoriti a posebno Quiet moments maslac koji nije još stigao na red. Nadam se da ćeš mi to omogućit. Pratim te na FB kao Ivana Župić.

  90. Najviše bih se radovala okoloočnoj kremi jer, nažalost, za nju ima izrazite potrebe. Potom ulju jer obožavam ulja, a posebna radost je umivalica jer su one moja neizostavna svakodnevna rutina. FB, Rujana Bušić Srpak

  91. Quiet moments maslac za tijelo bi me najviše razveselio jer obožavam mazalice i jer još nisam koristila prirodni maslac za tijelo pa bih rado isprobala. 🙂
    FB: Maja Tomšić

  92. Uf, koje teske odluke, pravi sofijin izbor…mislim da bih najvise uzivala u On cloude nine suhom ulju jer sam veliki fan ulja.
    fb ana rak

  93. Najviše bi se veselila Wrapped in silk-balzam za kosu i On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu, imam dugu, suhu i kovrčavu kosu i ovi proizvodi bi me najviše razveselili. Inače koristim prirodna ulja na kosi što mi se pokazalo kao pun pogodak naspram nekih drugih nazovi ulja punih silikona i alkohola :/ Također imam suhu kožu tijela i mislim da bi mi on cloud nine bio pravi multipraktik 🙂
    Dear skin blog na FB pratim pod: Make up kutak 🙂
    – Ribica

  94. Njvise zelim: For your eyes only krema za područje oko očiju, jer mi je to bolna tacka… Ili nesto po tvom izboru. Preko fb: Milica K

  95. Uhhh, stalno čitam o Green Girl stvarčicama i nikako da se počastim nekom od divotica! 🙂 Pa bih za početak voljela biti sretan dobitnica umivalice, jer mi treba nešto fino i nježno za moje lice! 🙂
    Pratim te na fejsu kao Sunčana P. 🙂

  96. Najviše me zanima For your eyes only. Čula sam puuuno pohvala za to čudo, pa da probamo 😉
    Pratim na FB: Ana-Marija M.

  97. Najviše bi me razveselio gel za umivanje jer muku mučim da pronađem neki koji neće dodatno isušivati moju suhu kožu lica 🙂
    Pratim na facebooku kao Nina Vidmar

  98. For your eyes only jer nikako da kupim poštenu kremu za područje oko očiju 🙂
    Pratim te na facebooku kao Danijela Juranić

  99. Najviše se veselim For your eyes only kremi za područje oko očiju. Prošla sam tridesetu i strašno se mučim sa isušenom kožom oko očiju i borama. Sve kreme koje sam isprobala nisu dale učinka pa možda s ovom budem imala više sreće.
    Pratim te preko Bloglovina:Martina

  100. What not to like gel za umivanje je moja želja, u potrazi sam za gelom koji ne isušuje dodatno moju isušenu kožu!
    Pratim te preko fejsa, kao Annabel Lee

  101. Obožavam mazalice za tijelo i zato bi se najviše veselila Quiet moments maslacu za tijelo.Blog pratim preko FB pod imenom Maja Jamić Vujčić

  102. Najviše bi se veselila Wrapped in silk-balzamu za kosu, , jer mi se kosa još nije oporavila od ljeta i suhog zraka i morske vode..
    Pratim preko FB-a: Vesna Halu

  103. Najviše bi me veselilo suho ulje za tijelo i kosu, to je jedan od onih proizvoda koje nikako da probam
    Pratim te na facebooku kao Ava Yui

  104. Najviše se veselim amslacu za tijelo jer dolaze hladni dani, kad se koža isuši i bude gruba, tako da su maslaci pravi spas 🙂 Pratim kao Maja Biondić Petričević na Facebooku

  105. Suho ulje za kosu i tijelo 🙂 Nisam dosad koristila niti jedno suho ulje, jer su mi inače sva ulja za tijelo neslavno prošla :S
    Pratim na fejsu pod imenom Vesna Ikić Ex Takač

  106. Najviše bi me razveselila Endless love maska za lice zbog mojih vječitih problema s kožom. Glina i eterično ulje palmarose su mi se pokazali djelotvorni u dosadašnjoj njezi, sigurna sam da bi mi i ova maska odgovarala 🙂 FB: Karen Vanderlyle

  107. Najviše bi me razveselio gel What not to like zato jer sam po tvojoj preporuci nabavila Aminogenesis Really,really clean i nisam požalila a u jednom članku si spomenula da je ovaj gel još bolji.Pratim te na FB:Stanka Frlan

  108. Imam Endless love masku, i fenomenalna je, tako da bih voljela još jednu, mada znam da su svi proizvodi odlični, stvarno volim GG kozmetiku 🙂
    Pratim te pod imenom Kristina T.

  109. Teško je od Green Girl divota odlučiti se samo za jednu, ali voljela bih isprobati gel za umivanje, jer je čisto lice temelj daljnje njege ili okoločnu kremicu da mi čuva to osjetljivo područje kada zapuše bura :))
    Pratim te preko Bloglovina pod imenom Stellina.

  110. Vjerujem da su svi proizvodi odlični, ali najviše bi me veselilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer volim ulja, odgovaraju mi, od njega mi je kosa meka i lijepa sjajna 🙂 Pratim te na FB: Sanda Mucić

  111. Volim maske za lice tako da bi me najvise veselila Endless Love maska za lice 🙂 obozavam svaku nedjelju priustiti si malo opustanja bez sminke uz omiljene maske 🙂 pratim te na FB-u pod Tamara Ščuri

  112. Najviše bih htjela For your eyes only krema za područje oko očiju.Idealan poklon za moj 40.rođendan koji će biti 03.01.
    Na Fb : Marina Furlanić

  113. Trenutno bi se najvise veselila gelu za umivanje….tesko se bilo odluciti paket je slozen savrseno. Pratim te na fb kao Maja Zganec

  114. What's not to like gel za umivanje, jer sam isprobala mnogo toga i još uvijek nisam našla nešto što mi odgovara 🙁

    Pratim te na FB Iskra Levarda

  115. Najviše bi me veselio What not to like gel za umivanje jer mi treba nešto što će mi u potpunosti ukloniti šminku i učiniti da mi lice bude savršeno čisto. 🙂
    Fb: Antonia Pantelić

  116. Voljela bih dobiti kremu za podrucje oko ociju, jos nisam pronasla onu koja mi odgovara..mozda je to upravo ova 🙂
    Fb Andrea Amalija Rakosec

  117. Navjiše bi me razveselila For your eyes only krema za područje oko očiju zato što su mi se počele javljati prve borice smijalice! 🙂 FB: Stela Dumić

  118. mene bi najvise razveselilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu jer me bas zanima kakvo je 🙂
    probala sam neke stvari od gg i sve su vrhunske! i mojoj tinejđerici uzimam njen tonik za lice jer joj je puno pomogao.
    fb: maja medic

  119. Wrapped in silk mi se svida, izgledom, a i nazivom, vjerujem da je i miris bozanstven. Vec sam zaljubljena u njene proizvode, tj na prvu sam se zaljubila u miris ulja My own gentleman, dode mi da ga pojedem. Sto se ovoga tice, kosa mi treba neko cudo, kao sto je i koza trebala i nasla ga.
    Pratim te kao Sonja Kranjčec

  120. najvise bih voljela isprobati umivalicu jer sam upravo danas ostala bez skidaca sminke (nemam pojma kako mi se to dogodilo) 🙂
    pratim te na fejsu kao i. pavic, na forumu citam kao monama

    sve najljepse zelim tebi i green girl povodom blagdana 🙂

  121. Najviše bi me razveselilo ulje 😀 On cloud nine. Pročitala sam pozitivne recenzije i s obzirom da imam suhu, suhu kožu koja me zateže taman bi mi dobro došlo da ju žešće nahranim s obzirom da vrlo teško nalazim proizvod koji mi odgovara, a ovo je ipak ulje…plus miris kokosa 😀 I da,taman i za suhe vrhove koje ionak moram ošišat pa onda za njegu,hehe 😀
    velvet_eyes

  122. Sve bi me veselilo, jer stalno čitam o Green Girl, a nikako da je probam, no možda ipak najviše For your eyes only, jer želim vidjei razliku između prirodne kozmetike na području oko očiju i drogerijskih marki, punih kemikalija, koje sam dosad isprobavala. Pratim te pod svojim imenom na Facebooku: Zrinka Bertović Skračić 🙂

  123. Veselila bi se i isprobavala bi s velikim guštom sve od navedenog!
    No, ako moram izdvojiti jedan proizvod, to bi bilo On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu, kao prvo zbog prekrasnog naziva a kao drugo jer je riječ o suhom ulju a mislim da već i vrapci na grani znaju (u biti, očito znaju svi osim mog najdražeg muža!!!) da ŽELIM suho ulje za tijelo 🙂
    Na Facebooku te pratim kao Suzana Varadin Kalajdžija i Little Things By Mala Palčica
    Ugodni blagdani darling!!! :*

  124. Najviše bi me razveselila krema za područje oko očiju jer imam izražene podočnjake koji me jako smetaju, a iako mi je jasno da za taj problem čudotvorne kreme nema, voljela bih napokon naći jednu koja bi dala makar imalo vidljive rezultate.
    Pratim kao Jadranka Vuraić Vojnić

  125. Najvise bi me razveselio What not to like gel za umivanje 🙂 prije svega jer se radi o prirodnom brendu sto je u startu veliki plus, a za mene je to i must have proizvod jer imam osjetljivu kozu
    FB Ivona Grgurić

  126. Najviše bih voljela osvojiti On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu, voljela bih da ga isproba moja kćer koja ima atopijski dermatitis, a ovo mi se čini kao savršen proizvod za njezin problem.

    Pratim kao Keke Kao na fejsu.

    Sretan Božić svima 🙂

  127. Što me veseli ovo darivanje 😀
    Najviše bi me veselio maslac za tijelo jer jako volim Green girl mazalice za tijelo.
    Pratitim te na Fejsu kao Anamarija P.

  128. Voljela bih osvojiti masku za licer jer volim maske i osjecaj nakon skidanja,a ovu jos nisam probala. Hvala ti na ovom lijepom darivanju,prava si Lady Mraz <3
    Pratim te na facebooku pod imenom Jasminka Mavrek 🙂

  129. Poprilično se teško odlučiti ali mislim da bi me najviše razveselila For your eyes only krema za područje oko očiju, zbog brojnih super recenzija koje sam pročitala! 🙂
    Pratim kao Renee Mijatović

  130. Voljela bih isprobati okoloočnu kremicu, jer imam ogromne podočnjake, a do sada nisam našla ni jedan proizvod koji bi mi odgovarao.
    FB Andrea Zlatar

  131. On cloud nine suho ulje za tijelo i kosu.Obozavam ulja jer koza bude mekana,njezna glatka,a i lijepo mirisi . Pratim FB Ivana Sedlic

  132. Jako lijepo darivanje.Najviše bi me razveselila Endless Love maska za lice,svi je hvale i nadam se da bi i meni odgovarala 🙂
    Pratim te na FB kao Ines Žnj

  133. Volim GG proizvode, a najviše bih se obradovala maslacu Quiet moments jer i u kući i na poslu boravim u centralnom grijanju koje mi isušuje kožu, pa sam stalno u potrazi za bogatim, hranjivim mazalicama za tijelo. U vještinu GG ne sumnjam, a za razliku od većine "jačih" mazalica, koje obično imaju teže, slatkaste mirise, ova bi mogla oduševiti i svježim mirisom!
    FB Edel Vom Hadermarkt

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.