LANCÔME ABSOLUTELY RÔSE LA PALLETE LA ROSE

Proljeće je stiglo, i sukladno ovom šarenom, lijepom vremenu stižu i proljetne kolekcije brendova.
Danas ću vam pokazati limitiranu paletu La Plaette Rose koju nam je draga i svima poznata Lisa Eldridge odabrala kroz veličanstvenu kolekciju Absolutely Rôse i upravo izabrala ružičastu boju koja na inovativan način spaja dozu svježine, lepršavosti, nježnosti, ali i pariškog chic-a.

Paleta dolazi u kompaktnoj ambalaži nježno ružičaste nijanse i sadrži šest nijansi sjenila, tri nijanse ruža, dupli kist za nanošenje, te prijeko potrebno ogledalce u sklopu kojeg su uputstva i trikovi za dnevni i večernji look.


Nijanse su pastelne što priliči lepršavom proljeću i toliko sofisticirane da ih je skoro nemoguće uhvatiti fotićem
Sa lijeva na desno:


nježna ružičasta boja koja više ide na nude satenskog finiša
smeđa zemljana nijansa sa satenskim finišom
nježna boja lavande s laganim hladnim podtonom i satenskim finišem
blijeda zelenkasta nijansa, također satenskog finiša
srebrna sa jačim glitter efektom, odlična za prelazak preko ostatka sjenila za dodatni glamurozniji večernji look. Odlično je što šljokice ne padaju okolo oka već se zadržavaju tamo gdje ste ga i nanijeli.
tamnija smeđa nijansa satenskog finiša
Sve nijanse imaju istu pigmentiranost koja je srednja i lako nadogradiva radi ultra fino mljevene teksture koju bih više opisala kremastom nego praškastom. Iskreno, nisam manje niti očekivala od Lancome-ovih sjenila čiji sam fan godinama. Za sve koji se sjećaju poznate Erice F sjenila, ova srebrna u kombinaciji s pastelno zelenom daje vrlo sličan efekt.


Kada smo kod ruževa, prva nijansa je zapravo neka vrsta balzama ili dodatnog sjaja preko ruža u boji, druga nijansa je jača fuksijasta, proljetna boja dok je treća koraljna. Inače su me ruževi u paletama uglavnom razočarali, no ovdje je neminovno da se radi o izuzetnoj kvaliteti , jer dok sam swatchala nijanse , a zatim isprobavala na usnama uvjerila sam se da su trajna i mirni ste do idućeg popravka dobrih pet sati.


Kada smo kod dnevnih popravaka i provjere makeup-a, moram pohvaliti ambalažu koja je praktična za nošenje u svakoj torbici i kvalitetan kist koji obično nije slučaj u paletama. Ovaj će vas svakako dobro poslužiti.
Za kraj jedan nježni look koristeći ovu limitiranu paleticu čija cijena iznosi 532 kn širom parfumerija u Hrvatskoj.
Koristila sam prvu i četvrtu nijansu palete koji su dali nježni zelenkasto-bež odsjaj, dok je na usnama korištena druga po redu nijansa fuksije, te preko nje balzam/sjajilo koje se nalazi unutar palete.

Kako vam izgleda Lancome proljetni prijedlog? Jeste li već krenule u potragu za proljetnim novitetima?

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin