OSVOJI EVELINE NOVITETE: NEO RETINOL I NEW HYALURON KREME ZA LICE

Godinama se mijenjaju potrebe naše kože mijenjajući strukturu i izgled. Obična hidratantna krema više nije dovoljna i vrijeme je za aktivnije sastojke.
Hijaluronska kiselina više nije kao nekada, stručnjaci ju mikroniziraju, kombiniraju s ostalim aktivnim sastojcima i postaje ultimativni izbor kod osoba koje primjećuju pad tonusa kože, dok je retinol poznati borac protiv već nastalih bora, a svima nam je dobro poznata njegova moć u ubrzavanju obnove kože i stanica.
Na policama Mullera, Dm-a i Bipe pojavili su se noviteti koje vam danas predstavljam, a iste možete osvojiti u novoj nagradnoj igri.
EVELINE BIO HYALURON 4D dnevna/noćna krema je zapravo koncentrat za lice
OPIS PROIZVODA:
Hijaluronska kiselina + biljne matične stanice
Biljne matične stanice prirodno dobivene iz švicarske jabuke, poboljšavaju vitalnost i dugovječnost kože. Stimuliraju proces samoobnavljanja i opskrbljuju kožu potrebnom energijom. Trostruka doza hijaluronske kiseline u izvanrednoj kombinaciji s 3 veličine čestica osigurava inovativne pomlađujuće efekte i učinkovito djelovanje kako na površini tako i u dubinskim slojevima kože
• trenutno popunjavanje ekpresivnih linija
• radikalno smanjenje dubokih bora
• intenzivno vlaži i učvršćuje kožu
Super 4D efekt – spektakularno smanjuje broj, dužinu , širinu i dubinu bora.
Dermatološki ispitano

NEO RETINOL HIDRATANTNA KREMA ZA LICE PROTIV BORA
OPIS PROIZVODA:
Regulira proces ljuštenja kože, ubrzava obnovu kože i stanica, te podržava sintezu hijaluronske kiseline, kolagena i elastina.
NEO retinol linija temelji se na pomlađujućem LOX-AGE proteinu koji stimulira proizvodnju kolagenskih vlakana i elastina.
Aktivni sastojci LOX AGE, PERLAURA, hijaluronska kiselina, shea maslac, d-pantenol, alantoin, vitamin A i E.
Za sve tipove kože uključujući i osjetljivu.

Cijena iznosi 44,90 kn (50 ml)


Kako osvojiti nagradu?

Sudjelujete u nagradnoj igri komentarom u kojem je potrebno navesti da li ste hijaluronski ili retinol tim uz koji ime pod kojim pratite Dear Skin blog
NE OSTAVLJAJTE PODATKE U KOMENTARIMA, POSEBNO NE E-MAIL ADRESE, ALI OSTAVITE IME ILI NADIMAK POD KOJIM ME PRATITE
darivanje je otvoreno za čitatelje iz Hrvatske
javljajte se do ponedjeljka 03.04.2017. u ponoć, a nakon toga ću preko Random.org izabrati dva dobitnika koji se moraju javiti u roku od 48 sati

Podijelite ovaj članak:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin